Pomáhame Vám uspieť

Živočíšne tuky

Tuky

BRAVČOVÁ MASŤ(12,5 kg)

podľa potreby/receptúry

Živočíšny tuk (bravčová masť), určená na priamy konzum, tepelnú úpravu, do pekárskych výrobkov (bežné pečivo, pagáče).

BRAVČOVÁ MASŤ(15 kg)

podľa potreby/receptúry

Jedlý živočíšny tuk - bravčová masť, ktorá je získaná škvarením tukových tkanív (bravčovej slaniny a bravčového sádla) suchou cestou pri teplote od 100 do 130 °C po dobu 2 až 2,5 hodiny. Bravčová masť je určená na priamy konzum a ďalšiu tepelnú úpravu.

BRAVČOVÁ MASŤ GASTRO VAK(15 kg)

podľa potreby/receptúry

Živočíšny tuk (bravčová masť), vhodná na priamy konzum, tepelnú úpravu, do pekárskych výrobkov (bežné pečivo, pagáče).