Pomáhame Vám uspieť

Kvasy a zakysľovadlá

Pekárske prípravy

STABILIZOVANÝ MÚČNY KVAS (10 kg)

podľa receptúr 

Ražný kvas, určený na výrobu všetkých druhov chleba.

SEGALA EXTRA(30 kg)

1 - 5 % na hmotnosť všetkej múky, resp. podľa receptúr

Pekársky zlepšujúci prípravok (zabezpečuje požadovanú kyslosť cesta), určený na výrobu pšenično-ražných, ražno-pšeničných a ražných druhov chleba. 

ROGI HELL(25 kg)

1 - 5 % na hmotnosť všetkej múky

Pekársky zlepšujúci prípravok (poskytuje dosiahnutie požadovanej kyslosti cesta), určený na výrobu pšeničných a pšenično-ražných druhov chleba. 

ROGI DUNKEL(25 kg)

1 - 5 % na hmotnosť všetkej múky 

Pekársky zlepšujúci prípravok (zabezpečuje požadovanú kyslosť cesta), určený na výrobu pšenično-ražných, ražno-pšeničných a ražných druhov chleba. 

KONTI(6 kg )

podľa receptúry

Zárodočná kultúra na výrobu jednostupňového stabilizovaného kvasu, vhodná na výrobu pšenično-ražného a ražno-pšeničného chleba. 

KONTINOL(10 kg)

0,7 - 3,5 % na hmotnosť múky

Svetlý tekutý zakysľujúci prípravok do chleba, vhodný na výrobu pšenično-ražných, ražno-pšeničných a celoražných druhov chleba.

KONTINOL TMAVÝ (10 kg )

1,2 - 3,5 % na hmotnosť múky 

Tekutý zakysľujúci prípravok, vhodný na výrobu pšenično-ražných, ražno-pšeničných a celoražných druhov chleba.

RAŽNÝ CELOZRNNÝ KVAS(7,5 kg)

ražno-pšeničný chlieb: 22,5 % na hmotnosť múky

pšenično-ražný chlieb: 15 % na hmotnosť múky

Ražný celozrnný kvas, vhodný na výrobu ražno-pšeničného a pšenično-ražného chleba.