Pomáhame Vám uspieť

Chlebové stabilizátory

Pekárske prípravy

FERMENT SOFT (20 kg)

1 % na celkové množstvo múky

Pekársky zlepšujúci prípravok, vhodný na výrobu pšenično-ražných a ražno-pšeničných druhov chleba. 

KONTISTABIL Z (25 kg)

0,8 - 1 % na hmotnosť všetkej múky 

Pekársky zlepšujúci prípravok, vhodný na výrobu pšenično-ražného chleba s vysokým podielom pšeničnej múky (viac než 70 %) so zemiakovou múkou v receptúre. Zabezpečuje výrazné zvýšenie stability cesta v priebehu kysnutia a vysokú výťažnosť s predĺženou trvanlivosťou hotových výrobkov. 

KONTISTABIL B2(25 kg )

2 % na hmotnosť všetkej múky 

Pekársky zlepšujúci prípravok, vhodný na na výrobu chlebu "BEVIT" a iných ražno-pšeničných druhov chleba.

KONTISTABIL C (25 kg )

0,8 - 1 % na hmotnosť všetkej múky 

Pekársky zlepšujúci prípravok, vhodný na výrobu pšenično-ražných druhov chleba. 

KONTISTABIL A(25 kg )

0,8 - 1 % na hmotnosť všetkej múky 

Pekársky zlepšujúci prípravok, vhodný na výrobu pšenično-ražných druhov chleba. 

KONTISTABIL S(25 kg)

0,8 - 1 % na hmotnosť všetkej múky

Pekársky zlepšujúci prípravok, vhodný na výrobu pšenično-ražných druhov chleba.

BROTOPTIM(25 kg )

0,8 - 1 % na hmotnosť všetkej múky

Pekársky zlepšujúci prípravok, vhodný na výrobu všetkých druhov chleba s obsahom ražnej múky 10-40%.

BROTKONTROL(25 kg)

0,8 % - 1 % na hmotnosť múky 

Pekársky zlepšujúci prípravok, vhodný na výrobu všetkých druhov chleba s obsahom ražnej múky 40-70%. Zlepšujúci prípravok zabezpečuje výrazné zvýšenie stability cesta v priebehu kysnutia a vysokú výťažnosť s predĺženou trvanlivosťou hotových výrobkov.