Pomáhame Vám uspieť

Krémy za studena

Krémy, krémové prášky a pudingy

CREME CARMONA SPEZIAL(27,5 kg)

350 - 400 g Creme Cremona Spezial, 1000 ml voda

Sypká zmes s vanilkovou príchuťou, rozpustná za studena, určená na výrobu termostabilnej krémovej náplne pri pečení do rôznych výrobkov jemného pečiva, pre cukrárske výrobky ako náplň či dekorácia povrchov. Náplň sa môže piecť aj zmraziť, pri nepečenej náplni je potrebné skladovať výrobky do + 7 °C. 

KRÉM CREMICHOC TERMOSTABILNÝ(10 kg)

100 % zmes, resp. podľa receptúr

Sypká zmes, rozpustná za studena, určená na výrobu termostabilnej krémovej náplne do rôznych druhov jemného pečiva. Náplň je možné aj zmraziť.

VANILLA KRÉM(15 kg)

350 g Vanilla krém, 1000 ml voda

Sypká zmes, určená na výrobu krému za studena, ktorá sa používa ako náplň do výrobkov jemného pečiva. 

CREME CHOC KAKAOVÝ TERMOSTABILNÝ KRÉM(15 kg)

350 g Creme Choc Kakaový Termostabilný Krém, 1000 g voda (cca 20 °C)

Sypká kakaová zmes (rozpustná za studena), určená na výrobu termostabilnej krémovej náplne do rôznych druhov jemného pečiva. Nepečené náplne a takto plnené pečivo je potrebné skladovať v chlade (max. + 7 °C) a čo najskôr spotrebovať.

KRÉM CREME FINESSE TERMOSTABIL(10 kg)

100 % zmes, resp. podľa receptúr

Sypká zmes s vanilkovou príchuťou, rozpustná za studena, určená na výrobu termostabilnej krémovej náplne do rôznych druhov jemného pečiva. Náplň sa môže piecť aj zmraziť. 

KRÉM NAPOLEON (10 kg)

400 g zmes "KRÉM NAPOLEON", 1000 g voda (prevarená a schladená na teplotu cca 15 °C)

Sypká zmes, vhodná na výrobu pudingového krému, ktorý sa používa ako náplň do výrobkov jemného pečiva po upečení (nevhodná na pečenie). 

EKAMIX N(25 kg)

1000 g Ekamix N, 1650 ml pitnej vody, 1750 g masla alebo krémového margarínu 

Zmes na výrobu vanilkového krému za studena, určená na výrobu krémov a náplní v cukrárskej výrobe.

BALANCE LINE KALTCREME(5 kg (5 x 1 kg) )

350 - 400 g Balance Line Kaltcreme, 1000 ml voda

Zmes, určená na výrobu termostabilného vanilkového krému za studena (bez cukru, s náhradnými sladidlami). Zmes sa používa na výrobu vanilkových krémov a náplní v cukrárskej a pekárskej výrobe.