Pomáhame Vám uspieť

Krémové prášky a pudingy

Krémy, krémové prášky a pudingy

KRÉMOVÝ PRÁŠOK S VANILKOVOU PRÍCHUŤOU(40 kg)

Odporúčané dávkovanie na 1 l mlieka:

krém                      krémový prášok             cukor

Riedky                     40 - 45 g                 80 g

Stredný                    50 - 55 g                 70 g 

Hustý                       80 - 85 g               100 g

Veľmi hustý             100 - 120 g             120 g

Prášková zmes, určená pre cukrársku výrobu a gastronómiu na výrobu krémov, pudingov, výrobu zmzlín teplou cestou.

KRÉMOVÝ PRÁŠOK KŠ(15 kg)

150 g krémový prášok, 1 l mlieko, 250 g cukor na 1 liter hotového produktu

Prášková zmes, určená pre cukrársku výrobu a gastronómiu na výrobu krémov, pudingov a výrobu zmrzlín. 

ZLATÝ KLAS V PRÁŠKU 40 KG (40 kg)

podľa receptúr

Krémový prášok, určený pre cukrársku výrobu a gastronómiu, na výrobu krémov a pudingov, na výrobu zmzlín. 

ZÁKLADNÝ KRÉM V PRÁŠKU (25 KG)(25 kg)

podľa receptúr 

Sypká zmes, určená pre cukrársku výrobu, gastronómiu, na výrobu krémov, pudingov a zmzlín.