Pomáhame Vám uspieť

Ostatné želirujúce prípravky a roztoky

Glazúry a želírovacie prostriedky

QUELLI(10 kg)

100 - 120 g Quelli, 200 g cukor, 1 l ovocná šťava, resp. podľa receptúr

Modifikovaný škrob, určený na výrobu ovocných náplní do pekárskych a cukrárskych výrobkov z ovocných štiav a kompótov; náplní, určených na pečenie, vhodných aj na mrazenie.

CREDIFIX(10 kg)

1000 g ovocná šťava, 100 - 110 g CREDIFIX, 200 - 250 g cukor

Stužovač ovocných štiav, vhodný na prípravu termostabilných náplní pre cukrárske výrobky. 

BELNAP NEUTRÁL(14 kg)

1000 g Belnap Neutrál, 500 - 700 ml voda

Prípravok, určený na výrobu želé, ktorý sa používa v cukrárskej výrobe na výrobu želé výrobkov. 

BELNAP MARHUĽA(14 kg)

500-700 g voda, 1 kg Belnap Marhuľa 

Ochutený prípravok na výrobu želé s obsahom marhuľového pyré, určený na výrobu želé výrobkov v cukrárskej výrobe.