Pomáhame Vám uspieť

Agar, želatína a želirujúce prípravky

Glazúry a želírovacie prostriedky

AGAR 900(0,5 kg)

10 g agaru/1 l vody 

Hydrokoloidná látka získavaná z červených morských rias (Rhodophyceae), určená na výrobu želé v cukrárskej výrobe.

TORTOVÉ ŽELÉ ČÍRE(1 kg)

40 g "TORTOVÉ ŽELÉ ČÍRE", 1 l voda

Prípravok na výrobu želé, určený pre cukrársku výrobu a na výrobu želé. 

AGAR-AGAR(0,5 kg)

10 g/1 l vody, resp. podľa potreby/receptúr

Hydrokoloidná látka získaná z červených morských rias, určená na výrobu želé v cukrárskej výrobe. 

INSTANT JELLY(5 kg (2 x 2,5 kg) )

50 g Instant Jelly, 300 g cukor, 1000 ml voda

Prípravok, určený na výrobu želé, ktoré sa používa v cukrárskej výrobe na výrobu želé výrobkov.

POTRAVINÁRSKA ŽELATÍNA 220 BLOOM 20 MESH(1 kg)

podľa receptúr

Prášková potravinárska bravčová želatína, určená pre potravinársky priemysel.

ŽELATÍNA 220 BLOOM 20 MESH BRAVČOVÁ(25 kg)

podľa potreby/receptúry

Prášková potravinárska bravčová želatína, určená pre potravinársky priemysel.