Pomáhame Vám uspieť

Zmesi na šľahané hmoty

Cukrárske zmesi

PREMIX FLEXI SOFT(15 kg)

Základná receptúra na plniace hmoty: 1000 g Premix Flexi Soft, 250 g pšeničná múka (T550), 250 g cukor, 500 g vaječná melanž, 250 g olej, 750 g voda

Všetky suroviny spolu vymiešame dohladka pri strednej rýchlosti. Čas miešania: cca 2 minúty. Teplota pečenia: 200 °C. Čas pečenia: cca 15 minút. 

Základná receptúra na roládové hmoty: 1000 g Premix Flexi Soft, 300 g pšeničná múka (T550), 250 g cukor, 750 g vaječná melanž, 250 g olej, 500 g voda

Všetky suroviny spolu vymiešame jemnými metlami. Čas miešania: 3 minúty pri vysokej rýchlosti, 2 minúty pri nízkej rýchlosti. Teplota pečenia: 240 °C. Čas pečenia: cca 6 minút.

Základná receptúra na ovocný korpus: 1000 g Premix Flexi Soft, 400 g pšeničná múka (T550), 500 g cukor, 900 g vaječná melanž, 400 g olej, 300 g voda

Všetky suroviny spolu vymiešame dohladka pri strednej rýchlosti. Čas miešania: 5 minút. Teplota pečenia: 200 °C. Čas pečenia: cca 13 minút. Hneď po upečení vyklopiť z formy. 

Zmes, určená na výrobu piškótových šľahaných ciest, ktoré sa používajú v cukrárskej výrobe na výrobu roládových plátov, piškotových korpusov a ovocných koláčov. 

SPONGE MIX(25 kg)

1000 g Sponge mix, 600 g vaječná melanž, 200 g voda

Zmes určená na výrobu piškótových šľahaných ciest (v cukrárskej výrobe určených na výrobu roládových plátov, piškótových korpusov, šľahaných báboviek). 

KORPUS MIX SVETLÝ S VAJCAMI (15 kg )

tortové korupusy: 1600 g zmes "KORPUS MIX SVETLÝ S VAJCAMI", 1000 g voda

roládové pláty: 1700 g zmes "KORPUS MIX SVETLÝ S VAJCAMI", 1000 g voda

Zmes, vhodná na výrobu piškótových korpusov, roládových plátov a ostatných piškótových výrobkov. 

KORPUSOVÁ ZMES EKVIA(25 kg)

1000 g zmes "KORPUSOVÁ ZMES EKVIA", 600 g vaječná melanž, 200 g voda

Zmes, vhodná na výrobu piškótových šľahaných ciest, ktoré sa používajú v cukrárenskej výrobe (výroba roládových plátov, piškótových korpusov, šľahaných báboviek).

TORTMIX SK(25 kg)

1000 g zmes "TORTMIX SK", 600 g vaječná melanž, 200 g voda

Zmes, vhodná na výrobu piškótových šľahaných ciest, ktoré sa používajú v cukrárenskej výrobe (výroba roládových plátov, piškótových korpusov, šľahaných báboviek).

SUPER BISZKOPT YELLOW(25 kg)

300 g Super biszkopt yellow, 300 g pšeničná múka, 400 g cukor, 500 g vaječná melanž, 200 - 400 g voda

Zmes, vhodná na výrobu piškótových šľahaných ciest pre cukrársku výrobu (výroba roládových plátov, piškótových korpusov). 

KORPUS MIX SVETLÝ(15 kg )

1500 g zmes "KORPUS MIX SVETLÝ", 900 g vaječná melanž, 330 - 350 ml voda 

Zmes, určená na výrobu piškótových korpusov, roládových plátov a ostatných piškótových výrobkov. 

ZÁKLADNÁ KORPUSOVÁ ZMES (25 kg)

1000 g "ZÁKLADNÁ KORPUSOVÁ ZMES", 140 g voda, 375 g vaječná melanž 

Zmes na výrobu piškótových šľahaných ciest, určená pre cukrársku výrobu, na výrobu roládových plátov, piškotových korpusov, ovocných koláčov.